Ваш кошик порожній.
У Вас немає товарів для порівняння.
Компанія Testo – являється першим підприємством, прилади якого сертифіковані НАССР International, як безпечні для продуктів харчування. Саме тому ми маємо широкий спектр вибору приладів для контролю безпеки продуктів харчування, які допоможуть вам з легкістю виконувати вимоги НАССР, та гарантувати безпечне зберігання і переробку харчових продуктів.
Перелік приладів включає широку гаму термометрів, наприклад, складаний харчовий термометр testo 103 з похибкою вимірювань 0,5 оС, термометр кулінарний testo 105 з різноманітністю підключених зондів, які дають змогу міряти температуру, як в м’яких продуктах, так і в заморожених, в діапазоні -50…+275 °C. Також, testo 104-IR - чудовий помічник на кухні та при прийманні товарів, комбінований термометр-пірометр, який поєднує в собі переваги безконтактного і контактного вимірювання температури. Термометр testo 104-IR сертифікований відповідно до Технічних регламентів України.
Testo пропонує широкий вибір логерів температури, які будуть виконувати частину роботи за вас, а саме робити вимірювання з подальшим оформленням даних у вигляді таблиці або звіту. Наприклад, реєстратор температури testo 174T, який вимірює температуру в діапазоні від -30 до + 70 °С і застосовується для моніторингу режимів зберігання і транспортування продуктів харчування, реєстратори testo Saveris 2-T1 передають виміряні дані по WiFi на хмарний сервіс testo Cloud, з якого їх можна завантажити на ПК або смартфон, переглянути і сформувати звіт.
Ну і звісно популярний тестер якості олії testo 270 з класом захисту IP65, який дає можливість вимірювання концентрації TPM (сумарних полярних матеріалів). На відміну від інших параметрів, величина TPM характеризує зміну первісної якості олії під впливом основних факторів: температури, води та окислення, що дозволяє безпомилково визначати якість олії та забезпечувати найвищу якість смажених продуктів.