Ваш кошик порожній.
У Вас немає товарів для порівняння.
Перехід на норми HACCP практично у всіх країнах Європи здійснювався за допомогою вимірювальних приладів testo. Температура є найбільш важливим параметром для вимірювань в харчовій промисловості. З цієї причини, testo пропонує широкий вибір кулінарних та харчових термометрів.
Всі електронні термометри, представлені в даному розділі сертифіковані HACCP International як безпечні для продуктів харчування. Всі термометри мають міцні корпуси з гігієнічного пластику, а також гігієнічні зонди, які можна використовувати для контактів з продуктами харчування.
Харчові термометри можна розділити на наступні підгрупи:
Харчовий термометр testo 105 комплект є одним з найпопулярніших в модельному ряду testo, завдяки міцному водонепроникному корпусу і можливості заміни стандартного зонда на зонд зі штопором для заморожених продуктів або проникаючий зонд довжиною 200 мм.
Термометри testo 106 знаходять широке застосування в харчовому секторі завдяки відмінному поєднанню невисокої ціни та відмінних технічних характеристик. Комплект термометра testo 106 додатково оснащений герметичним протиударним чохлом, який можна окремо мити в посудомийній машині.
Термометр - пірометр testo 104-IR має переваги стандартного термометра для проникаючих вимірювань температури і пірометра для безконтактного моніторингу температури на поверхні.