Ваш кошик порожній.
У Вас немає товарів для порівняння.
Застосування напівпроникної мембрани в pH-метрах testo дозволило застосовувати рН метри для вимірювань в напівтвердих та густих середовищах. Нова технологія дозволила швидко контролювати якість продуктів харчування, що швидко псуються, таких як м'ясо, риба і птиця.
Поява pH-метрів testo 205 відразу зробило їх популярними серед виробників харчових продуктів. pH-метри testo 205 відрізняються надзвичайно міцним і гігієнічним водонепроникним корпусом. Вимірювальний електрод витримує великі механічні навантаження. Конструкція приладу дозволяє застосовувати його для вимірювань в напівтвердих і твердих середовищах. У разі необхідності покупець може самостійно швидко замінити вимірювальний зонд на новий. На даний момент, в Україні практично всі великі виробники та експортери м'яса птиці і твердих сирів використовують pH-метри testo.
Для підтримки максимальної точності вимірювань в комплект testo 205 входять буферні розчини рН 4 та рН 7, а також пластиковий кейс для транспортування приладу і приладдя.
Водонепроникні pH-метри testo 206-рН2 відрізняються компактними розмірами і застосовуються для вимірювань в напівтвердих середовищах таких як: джеми, оливкова олія, креми та ін. В комплект testo 206-рН2 входять буферні розчини і кейс.
Портативний рН-метр testo 206-рН3, завдяки змінним зондам, залежно від типу електрода, може застосовуватися для вимірювань в твердих та напівтвердих середовищах.