Зустрічайте нову серію смарт детекторів testo – безальтернативне рішення, коли йдеться про високоточне та безпечне виявлення витоків холодоагентів то горючих газів.

Від перевірки газових побутових котлів до складної газової арматури потужної ТЕЦ - газоаналізатори серії testo 316 справляться на відмінно! Після кожного увімкнення прилад обов’язково виконує самодіагностування та сигналізує користувачу про справність та готовність до роботи.

Сучасний смарт дизайн та різнокольорова індикація концентрації газів у  моделі testo 316i не залишать байдужими будь-кого. Трикольорова шкала приладу в поєднанні з кольоровим світлодіодом на накінечнику гнучкого зонду та акустичною сигналізацією миттєво сповістять про наявність витоку. Світлова та акустична сигналізація допоможуть вам виявити витоки навіть в слабо освітленому чи шумному приміщені. Для перегляду виміряних значень в ппм, достатньо завантажити Застосунок testo Smart на ваш мобільний пристрій.

Детектор витоку метану, пропану, водню, бутану testo 316-1  оснащений великим чітким дисплеєм з трикольоровим підсвічуванням. Особливою його відмінністю є можливість роботи в ширшому діапазоні температур від -20 до +50 оС.

Безпека персоналу має лишатись на першому місці і тому газоаналізатор горючих газів testo 316-1-EX отримав сертифікат вибухозахищеності ATEX (EU/EFTA). Вбудований акумулятор дозволить інспектувати об’єкт впродовж 10 годин безперервної роботи. Вбудований насос та сенсор що розміщений на накінечнику гнучкого зонду миттєво виявлять витік метану, пропану, водню, бутану. Якщо в приміщенні, в якому ви проводите перевірку, в повітрі вже присутній витік газу, функція точного налаштування дозволить визначити саме місце витоку та самостійно визначить тип газу.

testo 316-2-EX – модель для професіоналів, яка поєднала в собі всі переваги попередніх моделей. Це перший в світі комбінований детектор для пошуку витоків газів та холодоагентів без необхідності зміни сенсору.

 

Дізнайтесь більше про технічні характеристики нової серії детекторів testo 316 у презетації >>>