Наслідуючи сучасні тенденції у вимірювальній техніці, Testo AG модернізувала практично весь модельний ряд своїх манометричних колекторів і доповнила його новим приладом - testo 549, а прилади testo 550 та testo 557 отримали абсолютно нові можливості.

Новий testo 549 є базовим приладом для проведення контрольних вимірів і сервісних робіт на кондиціонерах і теплових насосах. 

Оновлені testo 550 та testo 557 мають ширший (до 60 Бар) діапазон вимірювань, повніший список холодагентів в пам'яті приладу, який можна оновлювати, і, найважливіше, вбудований модуль Bluetooth. Модуль Bluetooth застосовується для безпровідної передачі виміряних даних в спеціальний Додаток testo Refrigeration, розроблений для мобільних телефонів та планшетів на Android і Apple IOS. Мобільний Додаток дозволяє відобразити дані в цифровому та графічному виді, сформувати звіт і роздрукувати його на будь-якому сумісному принтері.

 

 

Поліпшені можливості приладів по точному виміру вакууму. До складу комплекту testo 557 входить високоточний зовнішній зонд для вимірювання вакууму.

Манометричні колектори testo 570 не зазнали змін і поставляються в двох комплектах: базовому testo 570-1 і розширеному testo 570-2.

Завантажити додаток testo Refrigeration можна:

 

Ознайомитися з новими приладами можна, переглянувши презентацію на нашому сайті.