Тестер олії для смаження testo 270 дозволяє контролювати якість олії на основі вмісту сумарних полярних матеріалів (ТРМ). На старіння олії впливають кисень, вода, миючі засоби, продукти та матеріал посуду для смаження. Відкрита олія для смаження старіє навіть, якщо вона не використовується.

Тестер олії testo 270 призначений для проведення вимірювань в розігрітій олії прямо у ванні для смаження. Таким чином, ви зможете не зупиняючи процес приготування їжі перевірити якість олії прямо перед приготування наступної порції.

Якість олії для смаження визначається на основі вмісту сумарних полярних матеріалів (ТРМ):

  • - до 14% ТРМ – високоякісна свіжа олія;
  • - від 14 до 22% ТРМ – можливе подальше використання, або додавання свіжої олії;
  • - вище 22% ТРМ – олію не можна надалі використовувати.

 

Оптимальним для смаження є діапазон від 14 до 22% ТРМ. Періодичні вимірювання за допомогою тестера олії testo 270 дозволять досягти економії 20% споживання олії.

Наприклад, для невеликого харчового підприємства, що витрачає 10 л олії в день на смаження їжі у фритюрі, загальна економія від використання testo 270  за рік складе близько 700 літрів олії.

 

Завантажити новий проспект:

Вимірювальні рішення для testo 270 >>>