Виконання вимірювань високоточними сучасними приладами testo - тепер значно простіше, швидше і дешевше.

Прилади сертифіковані в Україні і відповідають стандартам ISO 9001: 2008, HACCP та ін. 


 

Якщо вам необхідно виконати високоточні контрольні вимірювання, і ви поки що не прийняли рішення про придбання вимірювальної техніки, ми можемо запропонувати оптимальне рішення. Наші фахівці, кваліфікація яких підтверджена сертифікатами фірми-виробника і більш ніж 20-ти річним досвідом в обслуговуванні вимірювальної техніки testo, не тільки нададуть вам найсучасніше обладнання, на яке можна покластися, а й допоможуть виконати будь-яку вимірювальну задачу.

Ми можемо запропонувати вам вимір наступних фізичних і хімічних параметрів:

  • температура будь-якого середовища (контактно та безконтактно);
  • вологість повітря, деревини і будматеріалів, автоматичний розрахунок точки роси;
  • диференціальний тиск, тяга, перепад тисків;
  • швидкість повітря в повітроводах, на вентиляційних решітках і розрахунок об'ємної витрати;
  • рівень освітленості в приміщеннях, теплицях, фермах та ін .;
  • рівень шуму в житлових і промислових приміщеннях;
  • швидкість обертання безконтактно;
  • рН рідких, напівтвердих і твердих середовищ (масло, сир, риба, м'ясо, птиця та ін.);
  • контроль викидів паливо використовуючого обладнання;
  • пошук місць витоку горючих газів.

Завдяки різноманітному модельному ряду, прилади мають широку сферу застосування: 
  • аналіз умов зберігання термо- і волого чутливої продукції на продуктових, фармацевтичних складах і в холодильних камерах;
  • моніторинг ефективності роботи систем кондиціонування, вентиляції та обігріву;
  • аналіз якості мікроклімату в офісних, виробничих приміщеннях і серверних кімнатах;
  • контроль тяги у витяжних каналах квартир і приватних будинків;
  • розрахунок кратності повітрообміну в житлових приміщеннях та котельних кімнатах;
  • моніторинг параметрів навколишнього середовища при вирощуванні рослин, грибів в теплицях, тварин на птахофабриках і тваринницьких фермах;
  • контроль якості продуктів харчування;
  • контроль режиму роботи котельної техніки.