Незалежно від того, чи ви займаєтесь виробництвом або продажем продовольчих товарів, ваші замовники повинні бути впевнені у вас та у свіжості та якості товарів, які ви їм пропонуєте. Тому умови зберігання вашої продукції повинні відповідати сучасним стандартам, що включає постійний контроль дотримання нормативних значень температури і вологості. У свою чергу, це потребує настільки значних зусиль та часу, що далеко не всі компанії здатні з цим впоратися.

Спеціально для вирішення цієї задачі в максимально простий для вас спосіб, було створено систему моніторингу testo Saveris 2. 

Прилади отримали сертифікат відповідності типу та відповідають технічним регламентам, крім того систему можна повірити, як законодавчо-регульовану. В системі застосовується новітній підхід до моніторингу температури та вологості, з автоматизованим збором виміряних даних та їх подальшим зберіганням та аналізом на хмарному сервісі Saveris Cloud. 

Відкрийте для себе сучасний світ цифрових технологій з цілодобовим доступом до виміряних даних з будь-якого місця за допомогою ПК або смартфона. Забутьте про трудомістке ручне зчитування логерів та постійне хвилювання про дотримання коректних температурних умов при виробництві чи зберіганні продуктів харчування, оскільки при перевищенні граничних значень система автоматично сповістить відповідальних осіб по електронній пошті чи SMS. Завдяки цьому ви зможете вчасно усунути небезпечну зміну умов мікроклімату та гарантувати найвищу якість продукції для споживачів.

 

Ваші переваги з testo Saveris 2:

  • • Автоматичний моніторинг температури та вологості без зайвих зусиль
  • • Цілодобовий доступ до виміряних даних з будь-якого місця
  • • Надпросте масштабування системи та доповнення її новими логерами
  • • Автоматичне повідомлення при перевищенні граничних значень по електронній пошті або SMS
  • • Безпечне зберігання виміряних даних, безкоштовно до 3-х місяців

 

Завантажити брошуру >>>

Більш докладно про testo saveris 2 >>>