Компанія  ТОВ «ЛІФОТ», як єдиний авторизований представник Testo в Україні, повідомляє, що розширено перелік засобів вимірювальної техніки (приладів), що відповідають Технічним регламентам України. Сертифікат перевірки типу отримали термогігрометри testo 608-H1 та testo 608-H2, а також реєстратори температури testo 174T та реєстратор температури та вологості testo 174Н. Ці прилади мають статус бестселерів не тільки в Україні, але і у всьому світі. Користувачі оцінили дане обладнання за їх точність, надійність, зручність у використанні та доступну ціну. 

Завдяки Сертифікату перевірки типу та відповідності Технічному регламенту, ви зможете використовувати testo 608 та testo 174 у сфері законодавчо регульованої метрології після проведення первинної повірки (модуль F). Первинну повірку приладів виконує лише ТОВ «ЛІФОТ», як єдиний офіційний представник компанії testo на території України. Після проведення первинної повірки, ви зможете самостійно виконувати щорічну повірку приладів в акредитованих лабораторіях.

Термогігрометри testo 608-Н1/Н2 оснащені великими, чіткими дисплеями для зручності зчитування результатів вимірювання з відстані. Ємнісні запатентовані сенсори вологості забезпечують високу точність вимірювань протягом багатьох років. Саме тому, ви зможете повністю покластися на точність свого приладу. Вбудований світлодіод в приладі testo 608-H2, сповістить користувача при перетині встановленої верхньої чи нижньої граничної межі по температурі, точці роси або вологості.

Для гарантування якісного зберігання термочутливої продукції в харчовому секторі чи медицині широкого застосування набули реєстратори. Логери testo 174 , розміром з коробок сірників, мають вбудовану пам'ять на 16 000 параметрів, автономне живлення від батарейок, та здатні тривалий час з заданою періодичністю реєструвати температуру та вологість при зберіганні чи транспортуванні продукції.

Доводимо до Вашого відома, що організацію оцінки відповідності можна виконати тільки на офіційні прилади Testo. ТОВ «ЛІФОТ» забезпечить виконання повірки офіційних приладів testo 608 та testo 174 H, навіть, які були придбані декілька років тому.