Новий додаток testo Combustion для смартфона або планшета на базі Android або Apple IOS дозволяє дистанційно зчитувати дані з газоаналізаторів testo 320, testo 327-2, testo 330, testo 335, testo 340 та testo 350. Для підключення приладів до смартфону / планшету використовується вбудований модуль Bluetooth (додаткова опція).

В testo Combustion можна відображати виміряні дані, будувати графіки в режимі реального часу декількох параметрів, що вимірюються та відправляти звіти у форматі pdf електронною поштою.

                                

Смарт газоаналізатор testo 330i істотно відрізняється від всіх інших газоаналізаторів testo. В нього відсутній дисплей, а все управління приладом здійснюється зі смартфону/планшету з Android/Apple IOS. Відповідно Додаток testo 330i відрізняється від testo Combustion. Основні відмінності полягають у можливості управляти повністю всіма функціями приладу, такими як початок і завершення вимірювань, введення даних клієнта, власника приладу та ін. Крім того, Додаток testo 330i має ряд унікальних функцій, раніше недоступних газоаналізаторам testo: поєднання в звіті даних декількох протоколів вимірювань, додавання до звіту фотографій об'єкта вимірювань, зроблених смартфоном/планшетом, та відправлення звітів електронною поштою зі смартфона/планшета безпосередньо з місця проведення вимірювань. 

Основні відмінності між Додатками testo Combustion та testo 330i:

­­­

Додаток testo Combustion

Додаток testo 330i

Відображення виміряних даних

Так

Так

Повне управління приладом, наприклад:
- Вибір програми вимірювань
- Зміна виду палива

Ні

Так

Введення даних про клієнта та місце вимірювань зі смартфону/планшету

Ні

Так

Відправка протоколів вимірювань в форматах pdf, csv, ziv

Так

Так

Об'єднання декількох протоколів вимірів в одному звіті

Ні

Так

Повне створення звіту, включаючи:
- коментарі та інструкції
- фотографії місця замірів

Ні

Так