Новітні прилади testo гарантовано забезпечать якісний та комплексний контроль інженерних систем в житлових, офісних чи виробничих приміщеннях. Системи опалення, кондиціонування, вентиляції приміщень та енергетики є складним та дорогим обладнанням, яке потребує періодичного контролю. Важливо забезпечити якісне налаштування та безперебійну і енергоефективну роботу інженерних систем, в цьому вам допоможуть новітні вимірювальні прилади Testo.

Багатофункціональні прилади для параметрів мікроклімату testo 400 або testo 440 з широким асортиментом зондів з легкістю впораються з налаштуванням системи вентиляції, що забезпечить комфортне перебування в приміщені та покращать якість повітря. Система моніторингу testo Saveris 2 прослідкує за дотриманням параметрів температури, вологості та завчасно проінформує вразі їх відхилення.

Газоаналізатори testo 300 допоможуть оптимізувати процеси горіння, виміряти концентрації газів, та зменшити викиди в навколишнє середовище. А серія сучасних детекторів testo 316 з легкістю допоможе перевірити на наявність можливих витоків газу біля котельного обладнання чи вздовж газопровідних труб та їх з’єднань. 

Одними з найбільших споживачів енергоносіїв є системи кондиціонування та теплові насоси. Смарт манометричні колектори testo 550 s і testo 557 s забезпечать якісну перевірку, налаштування, а, вразі необхідності, разом з електронними вагами testo 560 i та смарт клапаном ще і автоматичну заправку.

Сучасні інженерні системи є великими споживачами електроенергії. Офісні, виробничі будівлі пронизані кілометрами електрокабелів, розподільчими електричними шафами. Для попередження та зменшення витрат комутаційне електрообладнання  потребує постійного моніторингу. Струмові кліщі testo 770-3 із безкоштовним Застосунком testo Smart, допоможуть безпечно перевірити основні електричні параметри. Виконання превентивної діагностики зі смарт тепловізором testo 883 дозволить завчасно уникнути коштовного ремонту або заміни електрообладнання. 

Долучайтесь до новітніх смарт приладів testo та заощаджуйте на енергоносіях!

Більше інформації за посиланням >>>