Кошик - 0 Товарів

Ваш кошик порожній.

Фiльтри
Тип
  1. Тестер олії для смаження (1)

Тестери олії для смаження

Таблиця  Список

Сортувати у порядку зменшення
  • testo 270 - тестер олії для фритюру і смаження з трикольоровою індикацією екрану

    27 332,65 грн. з ПДВ

Таблиця  Список

Сортувати у порядку зменшення

Тестери олії для смаження 

 

При використанні смаження у фритюрі постійно виникає питання контролю процесу старіння олії. Для продовження роботи досить простого доливання або необхідна повна заміна олії для смаження?

Проблема посилюється тим, що для смаження можуть застосовуватися різні типи олії: оливкова, кукурудзяна, соняшникова, а також їх суміші в різних пропорціях.

Існує кілька способів контролю якості олії для смаження, однак, Європейська Федерація з ліпідів (Euro Fed Lipid) рекомендує використовувати спосіб вимірювання TPM (сумарних полярних матеріалів). В процесі смаження у фритюрі утворюється понад 800 різних речовин, які збільшують концентрацію ТРМ. Даний спосіб найбільш точно характеризує якість олії і враховує всі основні фактори її старіння такі як: температура, вода та окислення.

Детектор якості олії testo 270 був розроблений testo в тісній співпраці з міжнародними експертами в сфері швидкого харчування. Прилад має повністю водонепроникний корпус і великий дисплей, на якому окрім концентрації ТРМ відображається температура олії. Дисплей оснащений трьохкольоровою підсвіткою, що відповідає сигналам світлофора. Зелений - олія в порядку, жовтий - необхідно долити свіжу олію, червоний - необхідно змінити всю олію.