Ще кілька років тому це здавалося фантастикою. Однак, тепер за допомогою власного смартфону ви можете отримувати по Bluetooth дані з шести вимірювальних приладів testo, які розташовані на відстані до 15 метрів. На смартфоні можна будувати графіки, таблиці, зберігати та відправляти дані вимірювань електронною поштою. 

Все це стало можливим завдяки новому поколінню професійних вимірювальних приладів - Смарт зондам testo. Відмінною рисою Смарт зондів є відсутність дисплею. Для відображення і обробки виміряних даних використовується смартфон або планшет із сенсорним дисплеєм. Передача даних зі Смарт зондів на смартфон / планшет здійснюється по бездротовому зв'язку Bluetooth. Для роботи зі Смарт зондами необхідно встановити безкоштовний Додаток testo Smart Probes, який доступний для смартфонів / планшетів на Android та Apple IOS

Використання смартфона дозволило створити неймовірні комбінації вимірювальних параметрів, які раніше були недоступні. Наприклад, вимірювати температуру повітря в двох приміщеннях і одночасно контролювати режим роботи кондиціонера; або вимірювати сумарну об'ємну витрату в повітроводі і одночасно ще на трьох вентиляційних решітках в різних кімнатах та ін. 

Використовуючи Смарт зонди, ви перетворюєте свій смартфон в комбінований вимірювальний прилад, до якого можна одночасно підключати до 6-ти різних зондів. При цьому, ціна на Смарт зонди нижче ціни найдоступніших приладів testo серії Покіт Лайн.

Залежно від типу підключеного Смарт зонду, за допомогою Додатку можна автоматично розрахувати додаткові параметри, наприклад: точку роси, температуру вологого термометру, температуру випаровування і конденсації холодоагенту та ін. Додатковою перевагою використання смартфону є можливість обробляти виміряні дані, відображати графіки та записувати протоколи вимірювань в пам'ять.  

Серія Смарт зондів testo складається з 8-ми приладів:

  • - testo 115i - термометр із затискачем для вимірювання температури поверхні труб
  • - testo 405i - термоанемометр для вимірювання температури, швидкості та об'ємної витрати повітря
  • - testo 410i - крильчатий анемометр для вимірювання температури, швидкості та об'ємної витрати повітря
  • - testo 510i - дифманометр для вимірювання перепаду тиску та швидкості потоку при підключенні трубки Піто
  • - testo 549i - манометр високого тиску для вимірювання тиску та вакууму на кондиціонерах та холодильній техніці
  • - testo 605i - термогігрометр для вимірювання відносної вологості та температури повітря в приміщеннях та повітроводах
  • - testo 805i - пірометр для безконтактного вимірювання температури поверхні
  • - testo 905i - термометр для вимірювання температури повітря в приміщеннях і повітроводах. 

 

Крім цього, testo підготувала 3 спеціалізованих комплекти Смарт зондів для різних застосувань:
- Для вентиляції та кондиціонування (testo 405i, testo 410i, testo 605i і testo 805i).
- Для холодильної техніки (testo 549i х 2 і testo 115i х 2)
- Для систем опалювання (testo 115i, testo 510i і testo 805i).


Кожен комплект поставляється в спеціальному Смарт кейсі. 

Завантажити презентацію Смарт зондів testo >>>

Перший досвід роботи зі Смарт зондами>>>

Завантажити додаток Смарт зонди testo: