Якщо ви плануєте придбати прилади testo - купуйте саме зараз!  З 01/03/2018 ціни знижено на 20% практично на всі прилади testo. Знижка надається на прилади, що є в наявності на складі, та навіть на ті, що постачаються на замовлення.

Знижка поширюється на 80% всіх приладів testo, які описані на нашому сайті. Всі ціни на нашому сайті вказані з урахуванням знижки.

Завдяки цьому можна вигідно придбати якісну вимірювальну техніку, яка забезпечена офіційною гарантією  впродовж 2 років та сервісним обслуговуванням впродовж всього терміну експлуатації.

Вибирайте будь-які прилади на вашу вимогу: пірометри, реєстратори температури і вологості, люксметри, рН-метри, термогігрометри, термометри, шумоміри, тепловізори, дифманометри, анемометри, манометричні колектори, бездротові реєстратори, тахометри та інші.

На цей час більше 12 000 приладів testo виконують щоденні вимірювання в Україні. Бренд testo означає високу точність вимірювань, надійність та тривалий впродовж десятирічь термін експлуатації. Ви завжди можете розраховувати на testo, і testo доводить це щодня!

Найбільш популярні прилади testo за новими цінами вже чекають на вас на нашому складі.